lördagslista…..

Jag tycker jag ska ha cred som faktiskt började på detta inlägg i måndags och avslutar det nu på en lördag!!!!!!!!!!!!!!!!! Men var tyst o glad för här kommer ett inlägg om den här veckan så kanske axel kan tvinga mig att blogga imorrn igen???? 

oki låtsas som att det är måndag så kör vi
Såhär avslutades förra vecka:

Alltså förra helgen var den bästa ever!!! Den satte först ribban jävligt lågt genom att börja förjävligt fredagsmorgon av magont och deppigt humör efter att ha gjort en extremt otrevlig koloskopi dagen innan!!!!! Men sen så blev den perfekt istället: vi åt fredagstacos i kollektivet, jag strosade på second hand-butiker på lökka och min favoritaffär söstrene grene!!!!! Där de har massa pysselgrejer och jag köpte begagnat broderigarn så gick jag hem och broderade <3 Ava kom förbi för att ta en öl och sedan dra på fest, ingrid marie skulle också på fest men så nämnde marianne brädspel och så stannade vi alla hemma och spelade istället!!!!!!!
 IMG_5730
✿Jag och ava gick på cafe och drack varm choklad och “pluggade”(läs: tog fram våra böcker som vi släpat med oss hela dagen för att plugga och började planera en resa till iran istället 🙂 )

IMG_5676

✿Gick den obligaturiska turen till botanisk hage <3
IMG_5643

✿Vi hade fredagstaco i kollektivet <3

IMG_5651
Söndag var så bra att jag blir irriterad!!!!! Bakade skitgott glutenfritt bröd med roomien, strosade i botanisk trädgård, gjorde quiz i palmehuset och lärde mig massa spännande om växterna där, pluggade på morgonen och blev klar med en uppgift(min nya favoritkänsla)(justja jag har börjat plugga nu förresten),  kom hem och såg sen ex on the beach med mina roomies och åt tacorester. ÄLSKAR SÖNDAGAR!!!!!!!!!!!!! vill att varje dag av mitt liv ska va söndag.

Vad jag ser fram emot denna vecka: 

En rolig arbetsvecka med aktivistmöte med massa frivilliga och filmvisning av dominion i samarbete med cinemateket som ligger mittemot kontoret! 

Plus åker hem till arjeplog!!! Axel ringde mig förra veckan och berättade att det ska va pride i arjeplog, och att han ska dit och föreläsa???? Så jag bokade en liten spontan hemresa <3

Är så glad att axel ska få se arjeplog!!!! Han har ju aldrig vart här!

IMG_5635
Det blir fredagstacos denna vecka med.

Tre saker jag vill göra denna vecka:
Sitta hemma i mitt kök och blogga <3

✿ Dricka varm choklad med my och va lite kall om benen av att ha gått ute

IMG_5720

✿ Strosa i Arjeplog och känna mig närvarande <3

Veckans tanke: 
Hur kan man jobba som gynekolog och glömma att skriva ut p-piller till någon??? Går det ens? Hur är det möjligt? Tänker man “men hon här glömmer ju sina nycklar och plånka varannan dag hon kan lika gärna glömma ppiller med”????  är i chock av hur bra min gynekolog matchar mig

Tre saker jag ska göra denna vecka:

IMG_5663

✿Inte strosa i botanisk hage?????? wtf

✿ Dra på arjeplogsmarknan!!!

✿ äta tacos

Nu ska jag visa axel runt!!! Puss o kram!!!!

5 Comments

 1. Hejsan,

  Du måste uppdatera.

  Hälsningar,

  Lasse.

 2. Hej,

  Lasse här.

  Kan du uppdatera? 🙂

  Hej då,
  Lasse Winnerbäck

 3. Hej!

  Britt här.

  Uppdatera! Vi vill höra om dina äventyr!

  Britt och Brittan

 4. Kom med din årsresumé!!! 🤩😍😚

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2019 moa.guru

Theme by Anders NorenUp ↑

Translate »