Måndagslistan :) :) det klarar jag av

 
IMG_2764IMG_2765

lol att jag skrev i rubriken “det klarar jag av”. Två veckor har nu passerat och jag har hunnit va sjuk, spontanflyga till barcelona och äta tusen kg edamamebönor och INTE POSTA DETTA INLÄGG!!! Men ni ska ni kära bloggläsare få uppleva att resa tillbaks i tiden till en måndag som var just efter pride!!!!! jag orkar nämligen int skriva om detta inlägg så vi kan va låtsas som att jag INTE glömde att publicera det för två v sen 🙂 🙂 tack på förhand.

Såhär avslutades förra vecka:
 
✿Det var Oslo Pride <3 Agnes og Axel kom hit på lördagsmorgon för att njuta med mig !

IMG_2705

✿Vi gick i paraden <3 Jag grät.

IMG_2732

✿ Min roomie hade födelsedags/pridefest!! Vi drack ut och dansade på elsker

Vad jag ser fram emot denna vecka: 
Att få va helt ledig i helgen utan några som helst planer!!!!!!!!! Kanske åker jag till min roomies föräldrahem eller till nåns stuga eller gör INGENTING, sätter mig i en park o ritar o sitter där hela dan??  yolo!1 (reds. anm: jag åkte till barca)

Tre saker jag vill göra denna vecka:
Laga middag med Ava och gosa med hennes katter
IMG_9141

✿ Träna!!!!!!!! har inte gjort det på över en månad pga MÅTT SKIT och nu har kroppen somnat!!!! känns som en överjäst deg som ba trillar ihop när man försöker göra nå!!

✿ Efter tre väldigt upptagna veckor med massa planer och trams i hjärnan ser jag framemot att gå runt o va helt tom i huvet och se ut såhär:
private-de-ping-inos-de-madagascar-2103

Veckans tanke: 
inget. se ovan punkt. är helt blankt.

Tre saker jag ska göra denna vecka:
inget

✿ ha frivilligkväll på kontoret

✿ inget

IMG_2708
Tack till gudarna ovan för denna ljuvliga helg <3

Nu ska jag va duktig och skriva en recap!!!!!!!!!! hejdå!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2019 moa.guru

Theme by Anders NorenUp ↑

Translate »