Hallå bloggen!
Det är er svettiga bloggerska som talar. Sitter här en grådassig måndagskväll och skriver om mitt liv som farmor fast i en ungdoms kropp. Jag har tyvärr 0% ambition i mina vener nu så det som finns att tillhandahålla idag är ett knapert inlägg fyllt av begagnade mobilbilder och taffliga intetsägande meningar. Säger som Demi. Sorry not sorry.  

 Såhär avslutades förra vecka:
 IMG_6673
✿åt 3X lök-chips med 3x lök-dipp hemma hos Lina. Perfekt med gilmore girls och rödvin.

IMG_20171001_212659_631
✿ mös med ida <3

IMG_20171002_205527_008
✿ gullesnuttan hjälpe mig flyttstäda och josse kom med det briljanta tipset om att dricka vin när man städar.

Vad jag ser fram emot denna vecka: 
Det är första veckan på mitt nya jobb, ser framemot att lära känna alla och komma in i det bättre. Har haft min första dag och känner efter att två gosiga hundar gått omkring på kontoret, alla är veggisar ochkäkade hummus på lunchen samt att jag fick snacks och yogite att detta kommer bli jävla bra!!!

Tre saker jag vill göra denna vecka:
Fika :(
Men är pank :(

IMG_6395

✿ Promenera i skogen

✿ och koka lingonsylt som den gamla farmorn jag egentligen är!!!
IMG_5842

Veckans tanke: 
Jag har lämnat nycklarna till gamla lägenheten, städat mitt sista hyllplan på skillebekk. Idag flyttar det in nya så då slipper TACK GODE GUD å betala 7300 kr extra i hyra denna månad. Släpper därför nu officiellt detta och går vidare med mitt liv!!!! <3

Bloggerskan i full vintermundering firar med muffins

Tre saker jag ska göra denna vecka:
Planera möten på jobbet som en vuxen människa!!!

✿ rensa kylskåpet…………………………………………………………………………….

✿ Rita i min fina kalender <3

beklagar torftigt inlägg men min hjärna är mos just nu…….

HA DE