Hallå! Jag lever och frodas och är tillbaka! 
Idag har varit en dramatisk dag. Det har regnat utta ba faaaan så hela gatan blev översvämmad, fick ringa brannkåren och be dom pumpa ut vatten! Fick vada hela vägen genom bakgården! Det forsade in vatten genom ytterdörren ner till källaren som vore det en tribute till titanic the movie!!! Som tur är löste det sig och SOM TUR ÄR så har jag och ida int bod just vid dörren. Några andra stackare fick ta den smällen…..vi var skyddade av en upphöjning…tack gud. 

Jaja jag ska berätta senare om vad jag har gjort dessa veckor men först en måndagslista som publiceras tisdagskväll i vanlig ordning : – )))

IMG_5879  IMG_5903
Såhär avslutades förra vecka:
 
✿ åkte ut till idas stuga <3 
IMG_5833

Så jävla underbart att vakna här!!!!

✿plockade lingon
IMG_5854

✿ kollade på moana och åt ugnsbakad rotfrukt med holidaydipp <3 alltså BÄST SÄTT ATT AVSLUTA HELGEN PÅ
Vad jag ser fram emot denna vecka: 
Dejt och løn. 
IMG_4130

Tre saker jag vill göra denna vecka:
✿ 
Fira ett år sedan första dejt med fjälla!!!

✿ Boka resa till slutet av månaden när jag har SEMESTER!!!!

✿ Hänga med My (alltså inte lillasyster-my utan kompis-my)

En tanke: 
Jag stressar över jobb och över min lägenhet som jag nu betalar på trots att jag inte bor där och stressar över att jag snart ska sluta på mitt jobb och får separationsångest som jag alltid får och detta är väl inte ens en tanke utan ba en jävligt lång och ostrukturerad mening!!!!!
Image result for panic meme spongebob
Image result for panic button


Tre saker jag ska göra denna vecka:
 Möte på mitt nya jobb där jag ska presenteras för alla. Känns ju extremt kul men också läskigt, är rädd att jag kommer va ful i håret och kommer komma inspringandes från mitt nuvarande jobb där jag också ska jobba övertid pga hemlig lansering och va svettig och flottig i håret och ha valt fula kläder dagen till ära!!!!!!!!!! 

Bifogar illustration av hur detta kommer se ut:
“hej allihopa möt moa hon börjar här nästa månad!”

“hej moa är det där rymdtights vi ser år 2017?”

“snälla förlåt mig ….ville ba ha nåt skönt på jobbet….. pls… i have a wife n kids”

obs vill barar förtydliga att jag äger ett par rymdtights men INTE har använt dessa på 2 år så 
Image result for spare me judgement

✿ Dra på utebio och se jurassic park

✿ Baka vegankaka med en tjej från frivilligjobbet

Ja det var det! Nu ska jag avsluta denna chat med en inte så begåvad kund och sen löpa hem!!! KRAM