GLAD PRIDE PÅ ER ALLESAMMEN!

Vilken fantastisk vecka detta kommer bli! I veckan är schemat (som sig ju bör) fullspäckat med roliga aktiviter:

Idag är det gårdskonsert på grunerlökka. vi ska ha picknick, lyssna på bra musik och køpa fika till førmån før HIV-positiva værlden øver
Imorrn är det singalong musikal samt en briljant fest vid namn 50 shades of gay
På torsdag är det rooftop party
Och på fredag är det ju både midsommar och massa spännande event!!! bl a fest på ett museum, tjejfest med 7 olika rum och dansgolv, konsert – ja gud vet vad!
I helgen är det också pridetåget som jag eventuellt ska gå med i! Alternativt stå vid sidan av och fota alla fina, bl a betten Axel som ska gå med sitt jobb!

Hur ska jag hinna laga cashewyoghurt mellan allt detta? Kanske jag rent utav inte hinner det?!

hemska tanke

En sak som jag ofta brukar tänka tillbaka till i juni är pride i barcelona. Detta fantastiska event i den fantastiska staden gör sig så bra ihop, och jag längtar många gånger tillbaka till det året både jag o betts bodde i barna o gick uppleva barcelona under prideveckan tillsammans! Nedan följer ett stycke bilder som redan är tre år gamla!!!! Ush va gammal man börjar bli

Detta var första gången jag träffade denna fina katalan som bjöd in mig på superhjältefest! Jag hann under min resterande tid i barcis gå på många roliga temafester arrangerade av detta härliga gäng!


Ett tillfälle under firandet hamnade axel i en man-sandwich som blev lite väl instensiv och jag flydde fältet och stötte ihop med dessa fina grabbar! Tre år senare när jag o axel är på gayklubb stötte jag ihop med en utav dom igen och han kände igen mig!!! Sjukt men kul!


Ser framemot att træffa många fina och glada pridefirare i veckan <3
Bifogar i sann pride-anda denna bild på en av många kryptonfester med betten.

Åååh är så glad och förväntansfull inför denna vecka!! Hoppas ni allehopa får en fin pride!
❤ kärlek ❤