tapigt inlägg men man måste ju börja nånstans

Hej allesammen! 
1. JAG FÅR SÅN PRESTATIONSÅNGEST av att inte uppdatera på länge! Öppna ett sprillans nytt inlägg och se hur tomt det ekar, märka att det har samlats damm mellan tangenterna och över skärmen rullar det förbi en sån där ökenväxt… klarar det ej. därför lovar jag att detta inlägg kommer suga så kan nästa förhoppningsvis bli bättre

2. Jag vet inte vad jag ska skriva om?? Har ju inte gjort så mycket mer än skriva matte på sistone och nu är det plötsligt slut med det och hux flux förväntas jag ha ett liv?? Vafan liknar det? 

3. Ok lite mer än plugga matte har jag ju gjort faktiskt. Sen sist har jag hunnit haft påsklov, fylla år två gånger, gå på tur, shotta för mycket, dansat en massa, åkt till gbg, skrivit matteprov, käkat chips och ja typ det. ÄNDÅ NÅT! Ska bifoga lite bilder på detta imorrn om jag orkar. Men dagen till ära har jag skramlat ihop 4 stk bilder vilket ju representerar över 4000 ord så det borde väl inte annat än välkomnas med öppna armar!!

12965937_10209313015405906_1009841090_n
Börjar på topp med denna suddiga bild min vän vendela tog i lördags – FICK TVÅ TIAROR DEN KVÄLLEN ?? har tydligen fyndat i vänlådan här i oslo. märk att på den jag har på mig är det ett M :”) 
IMG_0894
Har fått sova med dessa två i helgen <3 <3 dom är så FINA!!!! och bra på alla sätt och vis. längtat så länge efter att de ska komma hit och nu är dom redan borta, var ska jag ens ta vägen nu?IMG_0913
min prinsessa. Jag hade glitter & vodka-tema på mitt kalas. ett mkt bra beslut som ended up with this:
IMG_0937
alltså ÅÅH!!! hade så jävla kul!!!! bara dansade och skrattade och dansade och skrattade hela jävla natten och sen for vi och köpte lite mat och skrattade hela vägen hem också. 

Har inte så mycket mer att säga och börjar bli på pilateshumör så jag lämnar er här med en tapig liten video jag gjorde om mitt påsklov:

4. KRAM!!!!

2 Comments

  1. Du måste hitta ett sätt att göra det lustfyllt att blogga.

  2. Nu får jag ta i med de hårda orden och se om det kanske hjälper…

    Ryck upp dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2019 moa.guru

Theme by Anders NorenUp ↑

Translate »