kvällsfika

IMG_0018 IMG_0027
Att va ensam är för mig som jobbigast på kvällen. Jag har därför förvandlat detta till dagens bästa ögonblick med en kombo av mina favoritsaker: kvällsfika(alltså kvällsfika är ju det bästa som finns efter frukost), dagbok och mysmusik. Har rotat fram min gamla spellista som passande nog heter “kvällsfika” som lagades nån gång under gymnasiet(för min del kvällsfikats storhetstid). När det börjar bli kväll och kroppen fått gö lite pilates kletar jag lite kokosolja i ansiktet, tar på mig myskläder, tänder ljus och kvällsfikar samtidigt som jag skriver några rader om dagen!! kan inte beskriva med ord vilken ro i själen detta ger mig!!

REKOMMENDERAR ALLA SOM MÅR DÅLIGT OCH ÄVEN DE SOM MÅR BRA ATT SKRIVA DAGBOK! 
seriöst. 
just do it. 
IMG_0014
detta är för övrigt det bästa fikat ever. fröknäcke med cashewgegga och avocado.

ps. Barcabilder kommer när jag orkar ta itu med dom. måste prioritera matteplugg just nu

2 Comments

  1. Sofie tycker att det är hysteriskt roligt, nästan, att vi norrlänningar säger kvällsfika, haha

  2. Du ser ut att ro om dig sjalv. Det ar bra, <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© 2018 moa.guru

Theme by Anders NorenUp ↑

Translate »