morrn!
Idag är en ypperlig onsdag!!! morgonsolen skiner in på balkongen och idag flyttar min syster hit!!!! in här hos oss!!!!!

vill skicka dubbelhakeselfie för att illustrera peppen men ser förjävlig ut så besparar er det. på tal om förjävlig har jag nu exakt 15 min på mig att få denna vidriga look att försvinna innan jag ska lubba till jobbet så har inge tid med er bloggläsare. Tänkte bara berätta en bra nyhet: 

IMG_6782IMG_6787
JAG HAR FUNNIT MITT NYA FAVVOSTÄLLE I OSLO! 
Har iofs levt fattigt grottliv i princip sen vi kom hit så har inte hunnit testa så många ställen men detta är helt klart bäst. hummus för 54 spänn!!! hade jag sagt detta för ett halvår sen hade jag kräkts lite i munnen men nu har jag vant mig vid oslopriser och tycker rent utav att det känns rimligt att betala en hunka för lite hummus och baba ganoush! mycket mycket bra. fullt av smårätter man kan plocka på sig och FLERA VEGGOALTERNATIV! <3 

English: I found my new favourite place in oslo – The Kasbah. Its not a vegan restaurant but their menu is filled with vegan stuff – like hummus for 54 nok 🙂
IMG_6772
Här ser jag mig själv sitta många söndagseftermiddagar och spela familjegeni.IMG_6773 IMG_6775 IMG_6777
kolla vad fint här är!IMG_6779
mmmm detta var så gott
IMG_6788 IMG_6790Tycker om sånt här. fina utspridda lappar!!IMG_6783Dags att lubba. kramis!!