IMG_9764 IMG_9767
Jag lovade en glass per vecka och levererade inte!! Vad kan jag säga annat än beklager!! Bloggtorkan slår en när man minst anar det. jag ger iallafall mig själv en guldstjärna som anstränger mig! 

Denna vackra fredag levererar jag dock världens enklaste kokospinnglass :) Detta är perfekt när man kommer hem och sugen på nåt man inte kan komma på vad och istället för att sätta igång och baka chokladbollar så tar man sig bara en glasspinne! ååh kanske borde göra chokladbollsglass….. eller nutellasmak? kan bli extremt bra samt extremt dåligt, återstår att se!!

English: somewhat late, here is this weeks icecream – also this one really easy to make! IMG_9770 IMG_9771nom nom

VEGAN COCONUT CHAI ICECREAM
Serves 6
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Total Time
8 hr 5 min
Prep Time
5 min
Total Time
8 hr 5 min
Ingredients
  1. 1 can of coconut milk
  2. 1 dl oat cream
  3. 1 ml powdered ginger
  4. 1 ml cinnamon
  5. 1 ml cardamom
  6. A tiny bit black pepper
  7. 4 soaked dates
Instructions
  1. Put everything in a blender and mix
  2. Pour the mix into the icecream moulds
  3. Put in the freezer for a few hours - DONE!
moa.guru http://moahedman.nu/

Tips: Fyllglassformen till hälften med kokosgrädden och fyll resten med mixade jordgubbar och hallon! mm!!
 
(try filling the moulds partly with the coconut cream and then adding mixed strawberries and raspberries!! )IMG_9773 IMG_9776 IMG_9779 IMG_9781YOU’RE WELCOME!!! … lovar ett mer taggad inlägg nästa gång ok bye