ESPINACA A LA CATALANA – FRIED SPINACH CATALAN-STYLE

Hej allehopen!
Idag börjar jag kl 14.30 så har mycket tid åt att städa och tvätta! Gör ju såklart inte detta utan spenderar denna oändliga sovmorgon med att äta och äta och läsa bloggar istället =) Är orimligt peppad på livet nu, om två dagar kommer Linda och Idamaria på besök och om exakt en vecka åker jag på festival i Tyskland med mina skelleftebrudar!!!! <3 <3 <3 

Hade inge mer spännande än så att berätta så delar därför med mig av en av mina favvorätter från min andra hemstad Barcelona!
IMG_7997

This is something I was practically addicted to during my last year in Barcelona. Its so delicious I want to cry! Everytime I was feeling a bit hungry and far from home I went in to Nostrum and bought a package of this perfect dish. mmm! Besides being incredibly good its also supereasy to make and cheap(as most of the vegan food)! And healthy of course.
IMG_7999
Top with some seeds and eat with some homemade seedcrackers =)

ESPINACA A LA CATALANA - FRIED SPINACH CATALAN-STYLE
A juicy spinach-dish loaded with kalcium and iron!
Write a review
Print
Ingredients
 1. 1 kg spinach
 2. 2 garlic cloves
 3. 2 msk live oil
 4. 0,5 dl pine nuts
 5. 0,5 dl raisins
 6. Salt
Instructions
 1. Cook the spinach for 5 minutes with some salt.
 2. Fry the garlic in a frying pan together with the pine nuts.
 3. Add the raisins and the spinach and fry for a few minutes
 4. Serve immediately
Notes
 1. If you dont have pine nuts - use sunflower seeds instead!
moa.guru http://moahedman.nu/

Det var det – nu ska jag göra lite chokladbollar. kramen!!

1 Comment

 1. ahhhh! jag alskar espinaca a la catalana med!!! det maste jag gora nar jag kommer hem! jag brukade ocksa ga in pa nostrum och kopa det…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2019 moa.guru

Theme by Anders NorenUp ↑

Translate »