en kort söndagsblogg såhär på norges dag

IMG_8159 IMG_8150Idag är det 17 mai och vi har firat nationaldagen med champagnefrukost! Inte ofta man får börja dagen med en shot kl nie på morron! Tänkte fara och kolla in pappa kungen när man nu faktiskt är i oslo på denna dag men han kändes väldigt oviktig efter några lakridsminttu så spelade twister och dansade till mambo no 5 istället! Där vid fyra sa magen ifrån och då gick vi hem och åt mackor och popcorn och nu har cale däckat! Tänkte gå och duscha och sedan göra detsamma så man är pigg o fräsch inför att jobba kl 6 imorron =)))) KRAM!

1 Comment

  1. Hahaha. Helt rätt; mintu istället för kungen. Här snöade det nyss….Blarghhhh!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© 2018 moa.guru

Theme by Anders NorenUp ↑

Translate »