Gomorron allehopen!!
Idag börjar jag jobba klocka tolv så hade tid att knåpa ihop ett litet inlägg om vad jag hunnit göra på sistone(utöver att skära mig i fingrarna och bränna mig på jobbets brödugn)!
IMG_8004
IMG_8005
Det har bara regnat och regnat och regnat så när det väl blev sol var det som att födas på nytt!! IMG_7945
Jag och calen gick och kollade på lägenheter och solen sken och det var så vårfint överallt!IMG_7940
Suttit i en park och myst.IMG_7934
promenixat i solen.IMG_7928kommit in på nå fattemanstema vad gäller matlagningen. Brukar följa detta mönster: fynda billiga veggies på grönsaksmarknaden i grönland(axel visade mig dit och ÄLSKAR denna fantastiska affär, bara massa grönt och billig utländsk mat var man än kollar!! Känns som raval i barcelona nästan!), steka tillsammans med lite citron eller koka med ris, toppa med ett kilo tahini! mumma kardemumma, en riktig vinnarkombo!
IMG_7860
Äter mkt fröknäcke med ost men tyvärr har min ost börjat sina…. funnit vegansk ost på ett ställe här och där var den så dyr att jag vill gråta. oklart hur detta kommer gå.
IMG_7800Sojabitar(från en thaibutik i skellefte) med morot och kokosmjölk. Helt irrelevant att va orolig över pengar när man har vegan powers!!! IMG_7858
Spanat in vilda djur mitt i stan!IMG_7855 IMG_7839
Bröderna lilja tog med mig till vigelandsparken som typ är oslos huvudattraktion. Väldigt imponerande park må jag säga. fler bilder kommer på detta!!IMG_7823 IMG_7812
Lagat mat med han här. Så glad att axel är här!!!!!!!! känner mer som hemma då. 

Nä nu ska jag gå och käka lite rödbetor. Hoppas ni andra har en fin lördag och slipper jobba!