Vegansk romröra gjord på tångkaviar

IMG_7462 IMG_7465IMG_5768
Okey, en sak som jag verkligen ÄLSKAR av hela mitt hjärta är löjrom. Vi brukar ha det på julafton och när jag var liten åt jag inget annat än tunnbrödmackor med rom på under hela julmiddan . Det är så jävla GOTT.

Så då kan det bli som det blir med lax och andra saker som inte ingår i en vegansk kost – nämligen att man börjar tänka på detta 24/7 och intalar sig själv att livet inte kommer vara detsamma om jag inte får i mig detta NU!! Då kan det va fint att leva under en sån ljuvlig tid som 2015 så det faktiskt finns substitut för detta!!!

Låt mig presentera vegansk romröra:
IMG_5678

Du behöver:
1 burk Vegetarisk tångkaviar
1-2 dl Oatly ifraiche eller annan vegansk creme fraiche
1 halv liten rödlök, finhackad
Salt och peppar

IMG_5680
Såhär gör du:
1. Blanda ihop alla ingredienser i en fin burk
2. Ät och NJUT!
Kan ej garantera löjromsmak men har man vart utan the real deal ett tag är detta som sänt från ovan!

IMG_5684
Passar perfa på ett stycke tunnbröd med lite varm choklad till!
IMG_5683

IMG_5891
Eller på en trevlig rostmacka!! mmmm!!!

2 Comments

  1. Tunnbrödsmackor med rom blir faktiskt ännu godare utan varm choklad baserad på bakpulver istället för vaniljsocker!

  2. kommenterar din pappa alla dina blogginlägg!? haha alltid när jag ska lägga en kommentar så är det en pappo före mig!?

    Tänkte bara säga att din mat ser alltid så god ut med alla färger och sånt!! keep going girlfriend. Hade nog också vart vegan om jag inte gillat kött så mycket 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2019 moa.guru

Theme by Anders NorenUp ↑

Translate »