Efter Varanasi blev det en väldigt lång färd till Havelock Island må jag säga. Ungefär såhär såg det ut:
1. Åker till tågstationen kvart i nio(tåget ska gå egentligen 21.05) och ser att det redan är tre timmar försenat.

2. Chillar två timmar och tänker fan va skönt snart får vi gå på tåget! Då är det försenat ytterligare två timmar och så fortsätter det fram tills klockan sex morgonen därpå. Då får vi ÄNTLIGEN gå på och lyckas sova typ fyra timmar innan det blir för varmt och högljutt.

3. Åker tåg och våndas utan batteri på varken telefon eller dator och INGA JÄVLA CHIPS ända fram tills klockan tio på kvällen då vi anländer i Kalkutta.

jaja. Jag har ju iallafall jordnötssmör tänker jag och äter i min misär upp halva burken.

4. Tar en prepaid taxi(en sån man betalar innan man hoppar på och sen betalar man ingenting till chauffören, för det får han när han kommer tillbaka med kvittot vi fått) till flygplatsen och jävla taxichaffisen försöker ljuga om att det är kväll och då får man betala 30% kvällstaxa vilket är 100 rupees i hans mening. Vi orkar inge bull och säger skarpt GE DIG VI PALLAR INTE! Vi blir alla tre missnöjda med taxiresan.

5. Upptäcker att kundtjänst inte lyckats flytta vårt flyg en dag fram som dom lovat och får köpa nya flygbiljetter. klämmmer i oss en macka och en te och hoppar sen på flyget klockan fem på morgonen.

6. på flyget spelar vi risk på cales telefon och när det visar sig att han dödar mina gubbar för att ta över ryssland vill jag bara ta hans mobil och kasta ut den genom fönstret. Nu har vi inte sovit eller ätit ordentligt på två dagar och då ska man nog inte spela risk, tänker jag.

7. Kommer äntligen fram till Port Blair klockan 7 på morgonen! Där är det VARMT och fint och rent!!

Klockan två går vår båt till Havelock Island!

en trött och hungrig pojkvän.

Har här en vag aning om att allt detta jävliga nog var värt det!På flygplatsen får man ett tillstånd att resa på vissa av öarna, som gäller i tretti dagar. När man kommer fram till ön man ska bo på måste man först gå in i ett bås så de kan skriva upp när man kommer dit, och samma sak när man åker därifrån. De har en väldigt koll!

8. Kommer fram till det billigaste hotell vi kan finna och lever det ljuva livet i 3 veckor!!