vi lever det ljuva livet ska ni veta

Har äntligen fått lite internet så nu passar jag på och köar några varannan dag så ni kan vara lugna.

Nu har vi varit här på havelock island nästan exakt en vecka och det är ett jävla paradis!!! Vi gör ca ingenting, bara snorklar och solar och äter och åker moppe och går längs sanden men dagarna går så jävla fort ändå! Vill aldrig åka härifrån. Ska försöka förklara hur bra det är:

Tidigt varje morgon vaknar vi och ser detta. Det är svinvarmt och jag svettas om näsan.

Vänder man sig om och går genom dessa palmer kommer man till en liten stig, och efter en minuts promenad är man vid stranden!!

Som om det inte vore nog så ungefär halvvägs bor det tre små hundvalpar som alltid kommer fram och vill bli klappade och slicka på benen och sitta på ens fötter :’)

Sen tar vi oss ett morgondopp!!

Sen tillbaka och käka frulle och sen vidare mot stranden(pausar i staden och köper snacks såklart). Där snorklar vi och badar och solar och läser och äter mango för tre kronor :)

Här är gatan utanför oss! Alltså hela den här jävla ön är så vacker!! Bara grönt och fint överallt!!! klarar ej mer!! bästa stället jag vart på i hela mitt liv!

1 Comment

  1. Så. Jäkla. Underbart! Detta måste vara så nära paradiset man kan komma utan skidor på fötterna eller i sadeln på en mc! Passa på och njut i massor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© 2018 moa.guru

Theme by Anders NorenUp ↑

Translate »