finhelgen deluxe

Jag har haft en sån supermysig helg att jag vill ba gråta över att det är måndag(det sista är väl inte så ovanligt iofs)!!!
I fredags hyrde vi en bil och begav oss mot okända vidder, förbi tarragona och lleida och fraga och en random liten spökstad innan vi slutligen kom fram till en liten ödeväg mitt ute bland nå trädplantage(låter som början på en skräckfilm och det var jag även noga med att bli rädd för). Parkerade bilen där vi sett en kanin skutta förbi(det kändes tryggast) och satte och sedan och grillade lite burgare och kollade på stjärnorna!

dagen därpå åkte vi in till LLeida och utforskade, innan vi köpte lite mat och åkte iväg till Waikiki Beach, som ligger mitt ute i skogen utanför Tarragona!
campa
Haft en riktig mitt i naturen helg! behövdes efter all denna norrlandslängtan må jag säga :( nu är jag nöjd och belåten.

1 Comment

  1. Mysssss! jag skulle varit med!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© 2018 moa.guru

Theme by Anders NorenUp ↑

Translate »