Är sämst i världshistorien på att blogga. Vad göra? vet ej. finner ingen inspiration 🙁

undersökt saken och tror att det tyvärr grundar sig i att jag stör mig på denna blogg. Eller inte bloggen i sig men det där jävla namnet. pri… ja ni vet. Har efter nästan fyra år av bloggande insett att det är ett rätt töntigt namn?? haha? ska inom kort ta tag i denna ohållbara situation och byta till om möjligt ännu töntigare namn!
super-happy-dogVet ej om detta kommer leda till en way back till prins mos storhetstid men det återstår ju att se kära vänner*
* läs: alla som läser denna blogg nuförtin**
** läs: mamma och farmor.

JAJA! jag gör ju lite i mitt liv iallafall! I helgen var jag i Port aventura och åkte karuseller och svettades!
det ägde!!

gjorde aubergineburgare!

den blev en lyckad söndagsmiddag deluxe!!!

I torsdags var det Catalunyas egna dag och det var folk o gulröda tshirts överallt!!!!! jag blev RÄDD! kommer man från arjeplog klarar man bara ett begränsat antal människor åt gången(därför jag bor i barcelona)

efterfrågade röd thaisoppa hemma och blir thaisoppan inte röd så häller man i karamellfärg, det har min sambo lärt sig vid tidig ålder.

mm smakade mumma ändå! att komma hem och så står middan på bordet <3 <3
påtal om denna fina färg är jag arg och bitter över årets valresultat. nästan 15% fick SD i min lilla hembygd >:( vet ej vad man ska kunna göra åt denna totala idioti men ska klura ut nåt riktigt listigt. Kanske får flytta hem och börja engagera mig på riktigt!
IMG_1334sen så var jag på amerikafest hos rumskamratens kusin! mkt trevligt! det är spännande att festa med katalaner, man får alltid slåss för att prata!!! men sånt är ju kul, de är oftast knäppa på ett bra sätt!IMG_1344roliga snällisar!

IMG_1293en gammal kollega hade födelsedag så hängde lite i ciutadellaparken!
IMG_1290kolla en sån vacker tösabit!! O_O

Tog en kvällsprommis i söndags upp till Guinardoparken i min fina tredje(arjeplog,skellefte,barcis) hemstad!
sen har jag ätit massa chips och bakat bröd som blev svinäckligt och det var väl det!

Nä nu är det dags att leka dagisfröken åt arga norrmän!
super-happy-dog

ajöss kamrater!