tattigt inlägg om resfeber

ALLTSÅ HALLÅ!!!
2014-02-25-071632
har nåt kul att berätta!!! vet att jag suger på närvaro men hänt lite grejs i livet!!! bl a så slutade jag jobbet i fredags och bokade sistaminutenresa till fez, marocko! lite blandade känslor inför detta!!

såhär kändes det igår:
2014-02-24-200802
en gnutta nervös men mest peppad.

såhär känns det idag:
2014-02-25-071703
Varför åker man som blond liten tös helt ensam till marocko?? VARFÖR KÖPTE JAG DENNA BILJETT?? (frågade rumsisen samma sak igårkväll när resfebern slog in. “för att den var billig” svarade hon. ska alltså dö pga snål.)
2014-02-25-071646
*försöker dölja att jag gråter inombords pga vill ej dö!!!!! jag är bara tjuge år!!!!!*
2014-02-25-071716dödsångesten har fått ett ansikte. skulle ju vara fruktansvärt sorgligt om detta var den sista bilden som publicerades på mig.

(förlåt mamma för detta inlägg……………………………………………..tror nog jag kommer överleva trots allt)

2 Comments

  1. Hej, åt frysta blåbär igår,(pga slut på hallon, och gott)fick lila fingrar och världens bästa idé (AHMEN JAG HAR DET I HÅRET!!). Googlade, hamnade här och har en fråga. Har idag blonderat hår från mörkt, ville få bort det röda och ha en askigare blond färg, för enklare att roa sig med toningar osv om man vill ha olika färger på håret jämnt. IAF så blekte jag, och hade i en guldblond(för askfärger lätt blir gröna) blev grön iaf. Så har nu ljust hår med lite av alla toner man inte vill ha i ljust hår, gul, grön, röd. Hur borde jag blanda blåbär, och kanske verkningstid, för att få en ny ton och inte bli ett blåbär? Och om jag blir ett blåbär hur lång tid tar det att tvätta ur, tvättar bara med balsam? (Ursäkta för brevlängd, och om du ser detta sent kan du svara ändå, haha. Impulsiv och uttråkad har jag säkert gjort nåt tokigt inom en kvart iaf.)

    • prinsen

      March 5, 2014 at 7:51 pm

      hallå!!!! ber om ursäkt för detta sena svar, förmodligen har du redan kommit på svaret! men men jag skulle blanda kanske 2 delar balsam en del blåbär, låta det sitta i kanske en halv/timme(eller vet inte, jag använder ju inte balsam men tänker att färgen inte fastnar lika lätt med det)? För mig brukar det gå ur efter några tvättar bara, men jag har relativt obehandlat hår så det fastnar nog lättare om du blekt håret mycket.. aja fanns ingen blogg eller nå att skicka svar till så jag skriver här och hoppas att du råkar se det så jag får veta hur det gick!! :-))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2019 moa.guru

Theme by Anders NorenUp ↑

Translate »