att färga håret med blåbär – silverschampoo med no poo-metoden

IMG_6397

Hallåj!!! måste ba berätta om en kul special edition grej! ni kanske minns då jag färgade håret med lingon? Iallafall så beslöt jag mig för att bleka håret under jullovet och sen så är det ju så jävla opraktiskt att hålla på och mecka med silverschampoo och allt sånt där shit(särskilt när man använder sig av rågmjöl för att tvätta håret i vanliga fall) så jag tog helt enkelt och hedde lite blåbär i håret iställe!IMG_6398

Såhär gör du:
Blanda vad det nu är du tvättar håret med(t ex rågmjöl, honung, eller ba schampoo till de som nu använder det) med
1 msk honung och
1 dl frusna blåbär.

Värm blåbären lite och mixa ihop allt. Kleta in i håret och låt sitta 5 min – 2 timmar beroende på hur slitet håret är! Skulle rekommendera jävulskt kort tid om man blekt håret mycket, min syster som har väldigt blekt hår hade i det i en kvart och håret blev lila :-)) Men jag hade det i typ 1,5 timme och det blev PERFEKT, bara lite smålila i topparna som är väldigt slitna. 
IMG_6399
före:IMG_6390 IMG_6394

efter:
IMG_6490 IMG_6550 IMG_6559
HALLÅ?? ser ni hur grått det E ellerrr??
IMG_6404
mkt bra uppfinning om jag får säga det själv. IMG_6416
obs! Blir lite kleggigt!!
IMG_6561
ni ska ge fäääään i in tregåård situngar!!!!!!! mvh tant moa

7 Comments

 1. jätte fint det blev! 🙂

 2. Vilken rolig ide, själv sitter jag just nu med henna i håret =D haha

 3. Wow vad coolt. Skulle lätt vilja göra detta med mitt bruna hår för en lilaaktig nyans, men det blir väl inte permanent?

  • prinsen

   January 13, 2014 at 8:06 am

   Nej det tror jag inte, mitt har ju försvunnit lite i tvätten. Men det sitter nog i ett tag skulle jag tro 🙂

 4. Det här var en riktigt frän idé, ska testa och köra på en timma och se vad man får för rålig färg, hoppas på liknande gråttigt-resultat!

 5. I love that idea.Jag har provat den iden och det var ganska bra jag har fortfarande den shit gult hår.Men fick en fint lilla färg,jag hade för 1 timme,vill bort med gul hår.
  Tack för att dela.
  Samira

 6. Du passar väldigt bra i det mörka (när det är vått 🙂
  Kul idè, jag ska testa på mitt. Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2019 moa.guru

Theme by Anders NorenUp ↑

Translate »