men hallå där alla tappra bloggläsare! Här sitter jag i vad jag önskar vore min ensamhet. Har tyvärr en rumsis som ej förstår vikten av egentid!!
2014-01-04-220613
de här är alltså grabbens resonemang: “moa!!!! gå och vila nu så du orkar följa med ut på gayklubb!!” *sätter sig vid fotändan och spelar spel med ljudeffekterna gud glömde*
2014-01-04-220630
Säger “men GÅ UT!!!!” men tror inte han förstår svenska.

Jaja tänkte iallafall göra klart denna jävla årslista så jag kan börja ta tag i 2014!!

Beskriv ditt år med tre ord:
Kul, party och äventyr!

IMG_3003

Fem händelser som varit bra det här året?
1. Flyttade till Barcelona.
2. Lärde mig spanska.
3. Satte rekord på min avdelning(och har det fortfarande) på jobbet!! fick fint diplom!!! jässs
4. Alla nya människor jag träffat var min punkt 4 förra året och det får det va i år igen!
5. ALLA FESTER OCH RESOR!! så jävla kul liv!!

Fem händelser som varit sämst det här året?
1. Att längta hem som en liten dagisflicka
2. Att bo med ett par som var på väg att göra slut/gjorde slut/bråkade jämt och ständigt mot slutet. NÄ FÖRRESTEN!! att bli vän med så många svenskar och liksom leva tätt inpå varann och sen bara försvinner de ur ens liv! mkt sorgligt men fint på samma gång!
3. Dricka så äckligt mycket alkohol.
4. Tycka om någon sådär jävulskt jävla mycket att man inte vet vad man ska göra. jobbit!!!!!!!
5. Nästan bli rånad av ett äckel som bröt sig in i lägenheten

alltså oj du det var fan inte mycket hemskt som hade hänt mig detta år… kan för min själ inte komma på nåt mer hemskt?!?? schöööönnt!!

Vad har du lärt dig i år?
Att sälja saker över telefon!

Spanska!

Bråka (läs: ta konflikter)! kändes jävligt bra när jag märkte att i samband med telefonförsäljarkarriären hade utvecklat en förmåga att bitcha, eller snarare avvecklat min konflikträdsla! så jävla underbart att BRÅKA med männsker!! ba kunna säga “hallå? du är ju trög på rikt!!!!! lämna mä ifred!!!” är faktiskt få förunnat.

samt

hantera dräggiga karlar!!

Blev året som du hade tänkt dig?
Jamen typ ändå. Tänkte att det skulle vara jävligt kul. Men min plan var ju såhär: bo i barcelona tills maj, flytta hem och chilla en månad och sen sommarjobba, sen typ fara iväg till nästa place. HÄNDE EJ! fastnade i den där underbara staden och nu börjar jag om på ruta ett igen, som telefonförsäljare!!

Ångrar du något?
Jo. har så mycket osagt. saker som ligger där och gnager för att man inte sa dom när man borde ha gjort det, både bra och dåliga saker liksom. VIKKEN KLYSHA!! nä nu måste jag säga nåt annat… ångrar även att jag inte for på nån av de stora musikfestivalerna här nere… alla som köpte tredagarspass fick jättefina ryggsäckar i perfekt grön färg……… får ont i magen bara jag tänker på det :'(

Vad har du mest lyssnat på för musik?
Mycket spanskt, och massa svenskt! Movits, Zacke och Arctic monkeys. Two door cinema club och annan hultanartister!! Och tyvärr massa agnes pga roomie med fruktansvärd musiksmak :-)))))
sen macklemår såklart!!!
maklmor

Årets tre roligaste fester?
Pridefestivalen i Barcelona. Min galna kväll med amanda! occccchhhhhhh hmm .. nån utav kryptonfesterna sklle jag tippa på.
998283_10151774553963632_423113840_n 1185573_10151774554223632_898282575_nefter vattenkrig på strandfest
1235041_158947374300526_1955655559_n
känner mig alltid som en drottning eller typ cher på dessa fester. <31234956_158948204300443_695373541_n
1410919_768750496473605_1021063806_o

Bästa köpet?

2013-11-21-132824
björnmysse!! inget snack om saken.

Vad har du tittat på? (film, tv, serier..)
Community <3333 och hade en liten töntperiod när jag kollade på carrie diaries. haha det är typ om carrie i sex & the city när hon var en liten valp bara!!! världstöntig men kan ej rå för att jag blev beroende!!

Vilka människor har du hängt mest med år?
1422466_175608955967701_84102107_n
axelito!

Vilka nya personer har du lärt känna i år?
I år har jag träffat så jävulskt många nya människor! Har haft så många som liksom kommer och går – man träffas, man blir vänner, man går åt olika håll, man är lite ledsen, det kommer en ny, man blir vänner, man fikar osv osv. lärt känna massor utav fina och fula människor(mest fina).

Vad är det vackraste du fått i år?
en blomkrans utav morris på midsommar! eller eventuellt vegburgare utav londongrabb!!

alternativt denna myntatekopp belle köpte åt mig.

Årets bästa sms?
vet inte, förmodligen nåt axel skrivit när han fått doppa nån gulle pojk.

Hur många har du varit kär i?
alltså. det finns ju kär och sen finns det liksom låtsas-betuttad. typ när man tror att människan är så jävulskt jävla fin men man vet inte helt säkert, man vet bara att det känns konstigt. men har väl varit en eller tre som jag varit lite svag för (OBS! mig själv ej inräknad!)

Vad är det bästa du har läst?
“min blogg såklart. ett sånt mästerverk!” sa jag förra året. håller tyvärr fast vid den punkten. I år ska jag tamefan läsa en bok!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
MASSOR!! åkte till afrika, missade ett flyg, jobbade som telefontrakasserare, flörtade med fransmän. och spanjorer. och diverse andra. lärde mig ett nytt språk. var på pride!!

1013889_595915940440020_605900678_n
stal en kaktus

Har du några nyårslöften?
jaaaaaa!!! massor!!!
1. en sak som jag har varje år är att detta år ska fanimig bli det roligaste hittills. Detta slår ALLTID in, så jag kör på det i år med!

2. sluta feströka. äckligt å onödigt samt vidrig branch(även om jag bara gör det när jag är i fyllan. bojkotta skitN helt och hållet!!)

3. go full vegan när jag är i spanien. Har ju som levt lite halvmesyr-vego nu i höst(alltså typ lagar mat på havregrädde men äter lite väl mycket turkyoghurt) men nu tar jag tag i det där. Ska ej köpa ost eller mjölk eller langos ( ……………..:/)! ajöss brieost och go-dilldippN! (finns risk att det blir filjölksdispans när jag är hemma i norr. det återstår att se)

4. Resa! Fastna ej i heltidsjobb där jag aldrig pallar göra nåt på helgen. Far på utflykter 2014-mosis!!

5. hm nu börjar det kännas krystat.

6. Säger som dessan : ha kul a la yes man.

jo! och
7. läsa the hobbit (tänkte sagan om ringen först men en barnbok kändes lämpligare för en kvinna utav min karaktär)

Vilka länder besökte du?
Sverige, Spanien, Marocko och England!! 😀

Gjorde någonting dig riktigt glad?

När jag fick åka hem!
när jag köttade utta ba satan, blev månadens säljare och surkarten som jävlart ALDRIG hälsa på en tidigare gick förbi med chiefen och först och främst hälsade på den till synes meningslösa säljaren och sen tillade “där är hon jag pratade om tidigare”!!! ja ba YES PROGRESS!! hahha tapigt dock att lägga till det på denna lista kanske.
när jag fick brev hemifrån <3
att flytta in i min fina ljusa lägenhet!!!
åka på semester helt ensam i london
och när jag och amanda stal den där enorma kaktusväxten på vägen hem från en utekväll då. det ägde.

detta
+ plugga webdesign!! KUL KUL
(plus andra historier som inte lämpar sig för cyberrymden)

Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
Men åh massa!!!! min födelsedag pga just att det var min födelsedag! sista september då jag och mamma flög hem tillsammans till skellefteå, då limpan och maya hämtade upp mig på flygplatsen och jag började gråta när jag såg coop…

Vad var din största framgång 2013?
Att jag faktiskt flyttade utomlands helt ensam. Att jag lärde mig spanska och lyckades skaffa egen lägenhet och skötte allt därikring, skrev kontraktet och fixade grejer på knacklig spanska! telefonförsäljar-rekordet!! (hur många gånger har jag nämnt det i detta inlägg?)!!

Vad spenderade du mest pengar på?
Resor tror jag. Eller nä, lägenheten var det nog!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2013?
Closer – Tegan & Sara
What you want – Two Door Cinema Club
When the sun goes down – Arctic Monkeys
Magnus Uggla – Astrologen
Samma himlar + Gitarrer & bas, trummos & hat – Hästpojken
Jag har varit vilsen, Lisa – Parken
Torgny – Zacke
Quiero más – Che Sudaka

PLUS MASSA ANDRA MEN NU BLEV JAG LESS DENNA PUNKT!!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare och jävligare och argare.

Vad önskar du att du gjort mer?
tränat! lagat gomat. Sparat pengar : D

Favoritprogram på TV?
carrie diaries… heheh

Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Vaknade bakis och jobbade hehe. Jo och så stod jag på en stol medans alla sjöng för mig!! :-) Dagen innan klev jag upp i tid, åkte hem till min kompis tina och solade på hennes terass, myste, sen piffade vi till oss rejält innan vi gick till jobbet, sen vare raka vägen till FEST!

Den bästa nya personen du träffade? NAJ NAJ NAJ!! finns för många! men axel, luleflickerna, morris, agnes och madde, jobbtjejerna, intercambiotjejen! Men mest kanske han här:

å grabbarna såklart. ma best buds.

Och det var alla fråger!!! TUR det för nu är jag jävla LESS