I juni började jag plugga spanska!! Inte en minut för sent må jag säga.

sen så var storasystern på besök!

vi chillade på terassen.

och åt gomat’n på en av mina favvohörn i barcelona, vegetalia.

Det var pride i barcelona och kan vara en utav årets top tio helger!!


#besoterapia, betyder pussterapi :-‘) ÄLSKAR PRIDE

var på min allra första kryptonfest!! var lite nervös över att gå dit utan min kumpan axel.

men de var snälla mot mig och jag kände mig välkommen jävlart direkt! SÅ UNDERBARA MÄNNISKORdetoxade.

barcelona passar perfekt att detoxa i för frukten är så jävla god och billig!!

klättrade upp på montjuic. en gång för vi skulle ha utflykt där och en annan gång klev jag upp med systern klockan tre på natten för att vi skulle göra matsäck och gå dit i tid till soluppgången. så fint att sitta där och äta gomacker och lyssna på the kooks :))))

hade en rätt legendarisk kväll med systern.
skrev såhär på fejjan den 6e juni:
hade ungefär världens bästa kväll med systern igår: börjar med att vi får 100 euro utav tre lagomt fula killar för att dricka en halv bira vid deras bord(?!?!?!), efter två minuter låtsas vi att vi inte förstår vad de säger och lubbar in på klubben snabbt utta ba satan där vi träffar en liten pajk som har ett jättefint linne på sig– jag vill ha ett, säger jag varpå han tar av sig linnet och det visar sig att han har ett exakt likadant under?! OCH när systern också vill ha ett linne så har han ett till?? så twistar vi där med en massa främlingar tills svetten frodas, sen går vi hem i våra nya fina linnen, med varsin ros i handen och hundra euro i fickan!! och när vi känner att kvällen inte kan bli bättre så möter vi nå turister som bjussar på mina favoritchips!! kan nån förklara hur man kan ha sånt jävla flyt??? förstår verkligen inte?!FANN ÄNTLIGEN KOKOSOLJA <3

fick midsommarkrans av morris!

hade lillan och jessis på besök!!

finingarrr

VAR PÅ HULTAN OCKSÅ MEN VERKAR EJ HA LADDAT UPP DE BILDERNA?? KA I FAEEEN??? Blir så arg och besviken på mäj själv!!!IMG_7484
ska ta itu med det ögonabums.IMG_7533