för två veckor sen i någon utav umeås skogar

Iförrgår blev det plötsligt tvärkallt i barcelona. Det känns nästan som hemma nu. igår var det sjutton grader!!! man fick till och med ha jacka på sig! OCH JEANS! så jävla underbart. äntligen kan man andas igen!!

och nu sitter jag här, under vintertäcket min egen lägenhet med en snäll roomie i rummet bredvid och har faktiskt slutat längta hem så brutalt för ett litet tag sen. Tror det hände i söndags, när jag var påväg hem ifrån kryptonfesten och det var varmt och skönt ute och jag hade haft det så kul och träffat massa fina människor och tänkte på hur underbar denna stad faktiskt är. Nånting har förändrats sen jag flyttade ner hit, som gör mig så jävulskt jävla hemmakär, som gör att jag längtar hem till norrland lite grann varje dag. Och när jag är där så längtar jag tillbaka hit. Det är inte lätt det där. Men det känns bra att få pyssla om sin lägenhet, sätta upp starwarsaffischer på väggen och boka tid med målare. Bygga lite bo sådär.

I morgon får jag en hund som rumskamrat. 🙂
IMG_0481 IMG_0493 IMG_0494
Nä nu ska jag göra lite frukost och sen gå och handla lite halloweengrejer!!

1 Comment

  1. finis!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2019 moa.guru

Theme by Anders NorenUp ↑

Translate »