kliv upp, gå ut, bestäm dig.

Okey så har varit lite såhär smådeppig hela veckan, förmodligen mest pga att jag varit utan mp3 i typ två veckor och måste lyssna på fucking jävla TRAFIKLJUD OCH INGE ANNE när jag cyklar till skolan, men också det att jag är så fett jävla less att bo i mitt fula lilla rum(+less på mig själv som klagat ända sen typ maj men fortfarande inte gjort nåt åt saken?) och velar inför vad jag ska göra i oktober när min spanskakurs tar slut.

Vet att jag vill bo kvar här i Barcelona, kände det när jag kom tillbaka från marocko att detta faktiskt nånstans på vägen förvandlats till mitt andra hem. Men samtidigt längtar jag hem så mycket att det nästan gör ont i kroppen 🙁 Vill jag stanna här och om jag ska göra det hur fan ska jag leva? ska jag gå tillbaka till att kränga internet över telefon(ok tyckte faktiskt om det men alltså.. gör ogärna om det)? Ska jag flytta hem till Arjeplog och göra vad? resa runt i norrland en månad och hälsa på alla fina som jag saknar låter underbart, men sen då? ska jag sitta hemma och glömma bort hur det känns att sakna sina föräldrar?

Så var jag hemma hela dagen igår pga mystiskt insjuknande. Satt bara på sängen och glodde rakt framför mig. Insåg att detta liv inte går an så gick till ett shoppingcentrum nära mig för att införskaffa en sån där mp3.

sen händer följande: Jag passerar H&M, tänker att du det var inte igår, och samma sekund som dörrarna öppnas och jag sätter min första fot därinne börjar introt till mikas perfekta nya låt som passande nog heter “live your life”. Lovar det var som från en film!! det första jag hör är den pajkens ljuva stämma som sjunger “you got the whole world in your pocket”?! VA FAN ?? hur jävla mycket utav ett tecken är inte det ??

så jag skuttade hem, ritade resten av kvällen och nu har jag bestämt mig. Var inte svårare än så.

älskar samt hatar detta liv.

1 Comment

  1. kommer bli episkt detta, lilla syster <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2019 moa.guru

Theme by Anders NorenUp ↑

Translate »