GODMORGON KUNGARIKET! Skönt med lördag och ledighet och solsken. men bäst av allt är väl ändå morgonsmottin jag håller i min hand(nån gång ska jag sammansätta ett käckt diagram över hur många gånger jag använder mig utav ordet smotti.. kan nog bli rätt intressant)!

Idag ska jag nog fara på äventyr i en liten labyrintpark hade jag tänkt. ska packa matlåda och massa sånt käckt!! HIHI SÅ SOMRIGT OCH SPÄNNANDE!


två vimmelbilder från förra helgen och ännu en park?! ka i fan?? har jag gått och blivit pensionär eller ? “strandfylla NEJTACK jag sitter hellre i barcelonas lugna parker och stickar”!! kan ju inte direkt kalla mig kultiverad heller eftersom det inte direkt är MACBA jag besöker… men vafan jag vill ju ba ha lite lugn och ro kan ni sluta döma mig TACK ?

ps. visst skulle det va lite kul med en sån här statistikräknare ?? så folk kan se att jag har fler läsare än nalla och mamma liksom. eller det kanske bara är för att jag vill känna mig ball ??
räknare
får klura på det. tyckte den var fin.

un traducciòn pequeña: hoy voy al parque del laberinto aqui en barna. creo que me he convertido en un jubilada.