Alltså imorse vaknade jag upp och kände såhär: jag MÅSTE åka snowboard! NU! Så jag kollade upp hur möjligt det var och det verkar ändå kunna åtgärda?! Härifrån Barcelona kan man åka buss till en skidbacke typ tre timmar bort, då kostar det typ 53 euro för buss dit, skidpass och så får man låna utrustning där. Kändes lite mycket men hela min kropp skriker efter att få snowboarda SNARAST MÖJLIGT så 450 spänn kanske jag ändå kan avvara från min stackars avmagrade plånka för att få känna mig hel igen. ååh blir alldeles tossig bara jag tänker på att få åka nerför backen med bra musik i lurarna!! har ju dock inga bra kläder med mig.. får klara mig med mina varma strumpisar och tjocktröja hehe. Lite får man ju ta. I brist på annat bifogar jag en smörig men ack så dansant låt, brought to you by spanska mtv!!

så söt den är ändå. Vettefan vad den handlar om riktigt men jag får en känsla av att den har nåt med regn att göra?!
ps. google translate säger mig att det spelar ingen roll om det regnar, bara jag är med dig. plutten!! det var väl gullig? Den säger också “I min portfölj 30 fjädrar av kärlek”… där ser man.