vet ni hur länge jag peppat skriva detta inlägg och nu när jag väl gör det vill jag bara krypa ihop under sängen och flytta in där!

Hej kära vänner. Jag vet inte riktigt när jag hade tänkt berätta detta för er, men nu kan jag inte längre hålla mig!! MÅSTE BERÄTTA! Här kommer det! Är ni redo? (nej inte jag heller)

Iallafall. Nu är det såhär att den fjärde januari tar jag mitt pick och pack och flyttar till Barcelona! BAM, nu vet ni. GAH FÖRLÅT MEN JAG KLARAR INTE AV ATT PRATA OM DET. går inte, blir för rädd, kan inte!

Det är alltså om tre veckor! Jag har 21(!!) dagar kvar i Sverige och nu har jag beträtt den där fasen där det mest känns jobbigt och jag börjar ångra mig. Jag kan inte ens spanska! Kan jag inte stanna hemma i skellefteå istället, bo hos maya och baka knäckebröd i ett halvår? Eller flytta hem till arjeplog och mysa med linda varje dag?  Varför i helvetet var jag tvungen bestämma mig för att flytta till ett land jag aldrig ens besökt?! VARFÖR DÅTIDSMOS MINA NERVER KLARAR INTE DETTA!!

Okey jag är väl faktiskt mest glad. Det känns bra, spännande. Nyttigt för mig osv. MEN HJÄLP ÄNDÅ. nä nu klarar jag inte av att skriva om det här nåt mer. jag föreslår att vi ignorerar problemet ända fram tills avresan så jag slipper gå runt och vara nervös för typ första gången i mitt liv(nerver av stål where’d you go?? i miss you so!! seems like its been forever that you’ve been gone?!) BRA DÅ SÄGER VI SÅ DETTA BESLUT HÄNDE ALDRIG OCH JAG KOMMER BO HEMMA I KÅDDIS HOS MIN STORASYSTER I TVÅ MÅNADER. BRA TACK OCH ADJÖ!

ps. nästa gång nån stackars flicka ringer till er och vill sälja nåt ska ni behandla människan som om det vore er dotter för det kan mycket väl vara jag.
ps2. nej vad säger jag jag ska ju inte flytta trots allt. men jag kanske ringer ändå. från kåddis och vill sälja er några fina teckningar jag ritat.
ps3. !!asdfghjklöä!! !!!11!!!JBKJ

 

4 Comments

  1. omg så jävla fett
    LYCKA TILL

  2. JAG ÄR INTE AVUNDSJUK ALLS JAG LOVAR.
    nejmen seriöst. lycka till!!! hoppas det blir SJUKT NICE!

  3. Fan vad kul Moa!! Jag vet EXAKT hur du känner dig just nu. Min sista vecka i Sverige var minst sagt ångestfylld. Nu har det gått ett halvår utan att jag träffat varken familj eller vännerna hemifrån. Hur länge blir du borta? Eller flyttar du permanent?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2019 moa.guru

Theme by Anders NorenUp ↑

Translate »