blippoblippeli

GODMORGON ALLA INVÅNARE AV MOSRIKET! Jag hade egentligen tänkt åka hem idag men först så skrev mamsen “men spara du dina pengar och stanna i skellefteå puss :-)” och jag typ JAHA EXCUSE YOU MED EN SMILEY PÅ TOPPEN! DÅ STANNAR JAG VÄL HÄR DÅ OM DET INTE PASSADE DROTTNING MAMMA! och sen så ringde dom från jobbet och ville ha dit mig idag så förmodligen åker jag hem imorgon istället om jag känner att jag orkar.. Jag har blivit så seg i veckan :( måste typ vakna till liv och inte med hjälp av chips utan snarare ett medlemskap hos friskis och svettis.

fann en fin bild på klarran och fillipino från en kupanfika från januari när jag gick igenom mina utkastinlägg! Kolla så söta de var! :-)

1 Comment

  1. åh vad fint! fippe kommenterade -vad mörka ögonbryn du hade, jag tycker att du är finare med ljusa. (på ett kärleksfullt sätt) hähä. åh saknar att fika på kupis!!! :'(

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© 2018 moa.guru

Theme by Anders NorenUp ↑

Translate »